dr. Nikica Daraboš redovito će pisati o svojoj suradnji s drugim liječnicima, obavještavati pacijente o najnovijim tehnikama i metodama liječenja koje svakodnevno koristi u liječničkoj praksi, te zanimljivostima iz svijeta medicine i zdravstva

Dr. Nikica Daraboš je “sportski” liječnik s dugogodišnjim iskustvom liječenja sportaša, kako onih amaterskih tako i profesionalnih. Svoja stručna iskustva je prezentirao u knjizi “Kako pobijedti športsku ozljedu”, Medicinska naklada.

Uz svoj rad u klinici, najveći broj tretmana obavlja u Specijalnoj bolnici Arithera, koja predstavlja vrhunski centar za liječenje ozljeda i različitih bolesnih stanja koštano zglobnog sustava. Dio pacijenata starije je životne dobi, dok sportaši, koji uz jedinstvene mogućnosti multidisciplinarnog pristupa “na jednom mjestu” u UZV dijagnostici, operacijskom liječenju te terapijama iz domene regenerativne i fizikalne medicine čine veći broj pacijenata dr. Daraboša.

S desne strane, slika s Mariom Petrekovićem, poznatom medijskom osobom iz zabavnih TV emisija, ujedno i sportaš kojem je dr. Darboš pomogao u liječenju i rehabilitaciji koljena.

dr. Daraboš uspio je Mariu Petrekoviću izliječiti koljeno, te će dalje brinuti o rehabilitaciji
Zatvori izbornik